Lidl Nederland

Projectmanager Winkelprocessen in Huizen (32-40 uur) - Huizen

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 11-12-2018 Functiecategorie Projectmanagement
Standplaats Huizen Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris een marktconform salaris
Het team Verkoopstrategie & Winkelprocessen maakt onderdeel uit van de afdeling Verkoop op ons hoofdkantoor in Huizen. Dit team is verantwoordelijk voor alle filiaalprocessen en projecten gericht op het optimaliseren van de verkooporganisatie. Het team implementeert en ontwikkelt o.a. nieuwe systemen, denk bijvoorbeeld aan zelfscankassa’s of een automatisch planning- en bestelsysteem.

Als ervaren retail projectmanager ga jij de uitdaging aan om onze winkelprocessen te analyseren en te optimaliseren om met de juiste strategie nog betere resultaten te realiseren voor onze 420 filialen. Meer specifiek zal jouw aandachtsgebied komen te liggen op de inventarisatie verschillen. Een complex onderwerp waarin je echt het verschil kunt gaan maken, wanneer jij sterke analyses weet om te zetten in concrete acties met draagvlak binnen de organisatie.

De baan
 • Je bent verantwoordelijk voor de analyse van het landelijk inventarisatieresultaat en het aandragen van innovatieve oplossingen. Je komt bijvoorbeeld met een voorstel hoe we het inventarisatieverlies in noten kunnen minimaliseren en zoekt daarbij de samenwerking met landelijke organisaties zoals politie of CBL.
 • Als projectmanager optimaliseer je daarnaast ook onze winkelprocessen als het gaat om onze non-food artikelen. Je brengt hiervoor de verbetermogelijkheden in kaart en de oplossingen die jij hiervoor bedenkt mag je implementeren en testen.
 • Je bezoekt af en toe filialen om jouw projecten te monitoren, en zo te bepalen of jouw oplossing landelijk uitgerold kan worden.
 • Om de perfecte filiaaloplossing te bereiken, werk je nauw samen met de verschillende vak afdelingen. Om bijvoorbeeld je projecten cijfermatig te laten onderbouwen werk je intensief samen met supply chain en controlling.
 • Je schakelt op regelmatige basis met onze collega’s op de regiokantoren aan de éne kant en met onze internationale collega’s aan de andere kant. Zo weet jij jouw projecten goed aan te laten sluiten op de praktijk.

Jouw profiel
 • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding.
 • Je hebt ca. 3 – 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol binnen een commerciële en dynamische retailorganisatie.
 • Je bent communicatief sterk en je weet hoe je draagvlak in een organisatie kunt creëren.
 • Je toont initiatief en draagt verbeterpunten aan.
 • Je bent een doorzetter met overtuigings- en daadkracht.
 • Je kan complexe zaken simpel maken.
 • Je hebt kennis van de gangbare Office systemen zoals Word, Excel of Powerpoint, of vindt het leuk je hierin verder te verdiepen.

Wij bieden
Bij Lidl zetten we ons samen in voor het beste resultaat. Daar werken we, als één van Europa’s grootste discounters, elke dag keihard aan. Met succes. Want inmiddels staat de teller in Nederland al op meer dan 420 filialen. En we groeien nog steeds. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud en klantgerichtheid centraal staan. Verder bieden we:
 • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen de afdeling Verkoop.
 • Een plek in dynamisch team met passie waarin we elkaar uitdagen en van elkaar leren.
 • De mogelijkheid om jouw stempel te drukken op verbeteringen in de filialen.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris en goede ontwikkelingsmogelijkheden.

Wij zijn

Bij Lidl Nederland maken ruim 18.500 talentvolle mensen het elke dag waar. Wie anders dan deze mensen kunnen je het beste vertellen over onze cultuur? Op maakhetwaarbijlidl.nl delen wij de verhalen van onze mensen.

Interesse?
We zien jouw sollicitatie graag voor 1 januari tegemoet via de 'Solliciteer' button! Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter, Yvonne Holthuis via 035-5287466.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Projectmanagement
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Yvonne Holthuis
Telefoon 035-5287466

Vestigingsplaats

Solliciteer